Pages

6. Gün: Bağ Kesme Meditasyonu

15 Mayıs 2020 Cuma



Duygusal bağ kurduğumuz her kişiye bir enerji bağıyla da bağlıyız. Bu, olumlu durumlarda bizi birbirimize yakınlaştırsa da artık vadesi dolmuş durumlarda ilerlememizi engelliyor. Sizden giden pozitif enerji karşı tarafın hayatını güzelleştirirken, kendinize bir şey kalmadığı için sizin hayatınızın bereketi kaçabiliyor. Enerji vampirleri gibi sürekli almayı alışkanlık haline getirmiş bu insanlar sizden gelen bu iyilik ve güzelliği kendi haklarıymış gibi el koydukları için size kırıntılarla hayatınızı sürdürmek kalıyor. Siz sürekli karşı tarafı düşünürken, kendi hayatınıza konsantre olamıyorsunuz. Sonuçta ilerleyip gelişemiyorsunuz.

İşte bu durumda farkına varıp, ben kendim için ne yapıyorum demeniz gerekiyor. Bu bağın bana faydası ne, bu bağ artık beni besleyen bir bağ mı diye sorun kendinize. Bu bağ kopsa ne olur? Ben daha gelişir miyim? Yoksa aynı yerimde mi sayarım?

Aslında çürümüş bağlar da birer yük ve bu meditasyonun amacı sizi güçlendirerek bu çürümüş yüklerden arındırmak. Bu meditasyonu yaparken hayal gücünüzü özgürce kullanmaya çalışın ve zihninizden güç alın.

Sevgiyle

                   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder